Politika privatnosti NATIVO™

Zaštita privatnost podataka

Da bismo mogli da obradimo Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i kontakt telefon. Uz pomoć ovih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo poručenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine. Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući izbor da li žele da budu obrisani sa mailing lista. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni firme NATIVO™ odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

NATIVO™ koristi kolačiće („cookies“) da Vam pomogne da prilagodite korišćenje interneta Vašim potrebama. Kolačić („cookie“) je tekstualni fajl koji je smešten na Vašem hard disku od strane web servera. Kolačići ne mogu biti korišćeni da pokrenu program ili da isporuče virus Vašem računaru. Kolačići su dodeljeni isključivo Vama i jedino mogu biti pročitani od strane web servera u domenu koji Vam ih je poslao. Jedna od osnovnih svrha kolačića je da obezbedi pogodnosti koje će Vam uštedeti vreme. Između ostalog tako se pamti da li ste ulogovali na naš sajt.

Koliko su bezbedni vaši podaci koje čuvamo?

Informacije i podaci koje nam dostavite se čuvaju na sigurnim serverima konfigurisanim da dozvole samo ovlašćeni pristup. Podaci su šifrovani kada se to zahteva standardima koji generalno važe za našu industriju. Nema informacije koja se  prenosi na Internetu ili skladišti na serverima koja je 100% sigurna. Metode navedene gore su industrijske standardne mere bezbednosti. Ipak, postoje nepošteni ljudi, softver i oprema se mogu pokvariti i ljudi prave greške. Kao rezultat toga, ne možemo da garantujemo da će sve informacije pokrivene ovom politikom biti apsolutno sigurne, ali uvek koristimo najsavremenije tehnologije enkripcije i zaštite podataka i poštujemo najbolje poslovne prakse.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim Uslovima korišćenja. NATIVO™ se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće nakon objavljivanja na ovoj strani.