Dizajnerska ratan garnitura - AVENTADOR XXL

Kreirajte Vašu Dizajnersku Ratan Garnituru NATIVO nameštaja prema Vašim željama. Ekskluzivni baštenski pejzaži izuzetnog NATIVO dizajna sa različitim opcijama za skladištenje. Slobodan izbor boja i štofova!

 • NATIVO™ patentiran švajcarski dizajn
 • Napravljeno u EU
 • Izaberite više od 81 kombinacije boja
 • Besplatna isporuka
 • Isprobajte naše proizvode u jednoj od naših NATIVO filijala - samo dođite!

Više detalja

Snižena cena!
Novi proizvod

 
Više informacija

Luksuz u Vašoj bašti u različitim bojama i veličinama!

Ove moderne Ratan garniture NATIVO brenda Vas pozivaju da se Odmorite i Uživate. Nabavite pravo dizajnersko delo za Vašu baštu. Ko ne voli da se na trenutak opusti u svojoj, po meri napravljenoj, zoni za odmor? Stavovi sa ovom garniturom i njenim velikodušnim sedištima i površinom za ležanje više nisu prepreka. Nativo Ratan garniture pružaju, ne samo dosta prostora za porodicu i goste, zahvaljujući materijalima, već i opuštajuće trenutke za Vaše noge. Ovim modernim Ratan garniturama pokazujete sigurnost i birate jedinstven funkcionalni dizajn, elegantno postavljen u bilo koje savremeno okruženje.

Moderan izvanredan dizajn će Vas odmah ubediti. Funkcionalnost i ljubav prema odabranim materijalima i kombinacije boja čine ovaj nameštaj posebno privlačnim u Vašoj bašti. Uverite se i sami! Ciljane vrste proizvoda se različito kombinuju po različitim verzijama boja.

Dizajn i Kvalitet
 • Moderan Dizajn 
 • Materijali Visokog Kvaliteta
 • Prvoklasna Izrada
 • Robusna Konstrukcija
 • Vrlo Široka Sedišta
 • Lako za Održavanje
 • MADE IN EU
 • NATIVO patentiran švajcarski dizajn - original ekskluzivno dostupan ovde!
Dimenzije

(Š x D x Š)

273 x 378 x 206 cm
Visina sedišta: 42 cm
Dubina sedišta: 60 cm

Boja

Kliknite na "Boje" da biste videli na uzorcima ili posetite jednu od naših NATIVO prodavnica gde su izloženi uzorci boja!

Molimo Vas da naznačite boju kad poručujete preko polja za poručivanje.

Isporuka

1 x Garnitura

Opcije
Ovde možete pronaći odgovarajući Klub Sto za ovaj model Ratan garniture
Ratan klub sto AVENTADOR
Dobro je znati...
Ovaj model garniture je modularan i možete je poručiti u različitim veličinama. Posetite naš salon ako Vam je potreban savet.
Pogledajte nekoliko primera na sledećem linku: AVENTADOR TYPENLIST

 
Dimenzije

dimenzije ratan garnitura AVENTADOR XXL V2

 
Boje

Boje

Kod Dizajnerskih Ratan garnitura od NATIVO™ brenda imate mogućnost izbora 9 boja Ratana i 9 boja štofa za sedalna mesta i jastuke. Kod nas možete poručiti Ratan garnituru prema Vašim željama.

Posetite naš prodajni salon i potražite savet!

NATIVO paleta boja ratan nameštaj

 
Isporuka i Preuzimanje

Transport i preuzimanje

Ukoliko želite sami da preuzmete nameštaj, to možete učiniti u našem magacinu u Beogradu.

Dodatni troškovi naplaćuju se za dostavu svih NATIVO™ proizvoda. Dostava se izvršava na sobodnom prostoru ispred klijentovog ulaza. Za više informacija, kontaktirajte našu korisničku podršku na broj telefona 011 424 09 03 ili na e-mail adresu info@nativonamestaj.rs.

Troškovi isporuke podrazumevaju donošenje robe do ulaza zgrade ili kuće. Unošenje i montiranje nameštaja se dodatno naplaćuju. Za više informacija možete kontaktirati našu korisničku podršku.

 
GARANCIJA

Garancija

Dobijate na sve NATIVO™ proizvode 24 meseca garanciju. Molimo Vas da reklamacije pošaljete u pisanoj formi na e-mail ili poštom.

30 Drugih proizvoda u istoj kategoriji