Spavaća soba 

NATIVO Spavaća Soba

Pre nego što se počne razmišljati o biranju nameštaja za spavaću sobu, treba uzeti u obzir da je ta prostorija namenjena isključivo za Vas kada Vam je potreban odmor. Spavaća soba treba da bude mesto gde se vaši svakodnevni problemi zaboravljaju i odlažu do sledećeg dana. Pored nameštaja koji je najbitniji deo svakog boravka,...

Više
 • Dizajnerski Kreveti
  Dizajnerski Kreveti

  NATIVO Dizajnerski Kreveti

  Nativo je patentirani švajcarski dizajn koji od sada i na tržištu u Srbiji sa salonom nameštaja Sofa24 u Beogradu. Jedinstveni dizajn, inovativnost i kvalitet je upravo to što naš brend čini drugačijim od ostalih. Nativo je za svoje kupce pripremio bračne krevete inovativnog dizajna koji odstupaju od standardnog i običnog nameštaja. 

  U ponudi imamo tapacirane i drvene krevete raznih veličina, boja i materijala. Najveća prednost našeg nameštaja je što nudimo mogućnost kupcima da sami naprave bračni krevet prema njihovim mogućnostima i željama. Od materijala koji su u ponudi imamo Italijansku kožu prvoklasnog kvaliteta, takozvani "teleći box". NATIVO koža "Long-Life" je potpuno obojena, uvežena iz Italije i dalje prerađena u fabrici. Nativo Italijanska teleći boks je meka, dugotrajna koža debljine od 1,2 do 1,4 mm. Koža ima prirodnu granulaciju koja se zadržava blagim tretmanom. Pored prirodne kože tu je i Napalon eko koža koja je najekonomičnija varijanta za ugaone garniture i  bračne krevete. Proizvodi se od poliuretana (PU). PU koža je takođe poznata pod imenom Kožni Tekstil. Eko koža se veoma lako čisti i izdržljiva je. Oni koji se odluče za ovu opciju, dobijaju na ne oborivoj ceni izgleda prave kože. Još jedan materijal koji se pored kože i eko kože našao u našoj ponudi kod tapaciranih kreveta je mebl štof iz palete "Hugo" koji je nagrađen zlatnom medaljom za kvalitet na međunarodnom sajmu nameštaja.

  Pored raznovrsnih materijala u ponudi su i preko 30 vrsta boja koje možete kombinovati i na taj način uklopiti željeni komad nameštaja u Vaš enterijer. Da li želite jednobojno ili neku kombinaciju boja na Vama je da odlučite i naš tim će se pobrinuti da dobijete baš onako kako ste zamislili.

  Ako Vam je potreban krevet manjih ili većih dimenzija NATIVO bračni kreveti mogu da se poruče u određenim veličinama. Za one koji žele svoju spavaću sobu da učine skladnom u ponudu smo postavili i komplet spavaće sobe.

  Posetite naš salon da se uverite u kvalitet NATIVO bračnih kreveta.

 • Dušeci
  Dušeci

  NATIVO Visco Memory Dušeci

  Znamo da je kupovinu novog dušeka najbolje obaviti na licu mesta. Posetite naše prodajno mesto i testirajte naše dušeke u različitim veličinama uz senzacionalne cene. Dušeci NATIVO brenda zadovoljavaju najviše svetske standarde i na njima konačno možete otkriti šta znači imati miran san. Impresioniraće svakog sa visokim stepenom kvaliteta, pri tome možete da birate različite veličine shodno Vašim potrebama. Napravljeni su od posebnih materijala koji deluju antialergijski i antistatički i sprečavaju naseljavanje grinja, bakterija i prašine. Dišite normalno dok spavate jer Vam je noćni san neizbežan.

  Luksuzni dušek EUCALYS napravljen je na bazi prirodnih vlakana Eukaliptusa koji su jedinstveno struktuirani tako da nedozvoljavaju prodiranje vlage unutar dušeka, a pritom cirkulacija vazduha se odvija nesmetano kroz površinu dušeka.

  Glavna karakteristika EUCALYS dušeka je termoregulcija, što znači da će Vam leti biti prijatno, a zimi toplo spavati na ovom dušeku. EUCALYS vlakna su izuzetno glatka i po mekoći potsećaju na najfiniji pamuk.

  ALOE VERA dušek sa ekstraktima aloe vere, koji se sastoji uglavnom od enzima, minerala i aminokiselina, ima pozitivan efekat na Vašu kožu i pospešuje bolji kvalitet sna.

  Pored toga sadrži i sloj viskoelastične specijalne pene koja detektuje distribuciju telesne toplote i težine i na taj način se prilagođava Vašem telu i položaju u kojem spavate.

  GREENTEX je prava revolucija kada su u pitanju dušeci koji štite od alergena. Međunarodni tim stručnjaka je dodelio priznanje za najbolji kvalitet i zaštitu od bakterija i alergena. GREENTEX dušek je napravljen od potpuno prirodnih supstanci koji sprečavaju upijanje vlage koja je glavni uzrok za stvaranje i razmnožavnje mikroorganizama i pored toga neutrališe mirise.

  Probiotik, koji je sastavni deo supstance ovog modela, aktivira se svaki put kada biološke materije pokušavaju da prodru unutar dušeka. Laboratorijski testovi potvrđuju da probiotici smanjuju formiranje alergena.

  GREENTEX je najbolji izbor za ljude koji imaju problema sa alergijama, astmom i disajnim putevima.

  SILVER PROTECT dušek u svojoj strukturi sadrži jone srebra, koji deluju kao prirodni antibiotik. Medicinski je dokazano da joni srebra u samo nekoliko minuta neutrališu bakterije, grinje, streptokoke, viruse i druge mikroorganizme. Savršena struktura srebrnih niti garantuje optimalnu zaštitu.

  Nemojte Vi da se prilagođavate dušeku, neka se dušek prilagodi Vama.

 • Latoflex
  Latoflex

  NATIVO Latoflex

 • Noćni Ormarići
  Noćni Ormarići

  NATIVO Noćni Ormarići

 • Komode
  Komode

  NATIVO Komode

 • Boxspring kreveti
  Boxspring kreveti

U ovoj kategoriji trenutno nema proizvoda